Još jedan Nissan na struju

Izvor: B92, 09.Jun.2014, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Nissan na struju

Japanski Nissan potvrdio je da će ovog mesca plasirati na tržište još jedno električno vozilo.

Japanci su tako pokazali da su spremni da istraju u nameri da razviju tehnologiju, uprkos tome što je rast na tržištu osetno sporiji od onoga koji je najavljivan kao "električni bum"

Prodaja novog električnog Nissana, pod oznakom "e-NV200", u Evropi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će započeti već u toku juna, a u Japanu u oktobru, precizirao je drugi japanski proizvodjač vozila, a prenosi Rojters.

Reč je o drugom od ukupno četiri električna automobila koje ova grupacija namerava da lansira do marta 2017, ističu u kompaniji ne navodeći prodajne ciljeve za model "e-NV200".

Iako je prodaja modela Leaf, lansiranog u decembru 2010. progresivno rasla, za tri godine 70 odsto, na 52 hiljade jedinica, u toku poslednje fiskalne godine počela je da usporava.

Prema prvobitnim prognozama, prodaja električnih vozila alijanse Renault-Nissan do marta 2017. trebalo je da dostigne 1,5 miliona jedinica, što je sada pod znakom pitanja, jer su se potrošači obeshrabrili zbog nezadovoljavajuće dužine autonomnog kretanja ovih vozila i relativno malog broja stanica za punjenje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan Nissan na struju

Izvor: B92, 09.Jun.2014

Japanski Nissan potvrdio je da će ovog mesca plasirati na tržište još jedno električno vozilo...Japanci su tako pokazali da su spremni da istraju u nameri da razviju tehnologiju, uprkos tome što je rast na tržištu osetno sporiji od onoga koji je najavljivan kao "električni bum"..Prodaja novog...

Nastavak na B92...

Stiže novi "nisan" na struju

Izvor: Mondo, 10.Jun.2014, 11:08

Japanski proizvođač vozila "Nisan motor" potvrdio je da će ovog meseca na tržište plasirati još jedno električno..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.