Električnim automobilima protiv krivolovaca

Izvor: AutoBlog, 19.Maj.2020, 16:25

Električnim automobilima protiv krivolovaca

O električnim vozilima se naširoko raspravlja, njihova popularnost lagano raste, a u svoje flote su ih uključile i brojne policije. Kako piše Revija HAK, jedna od njih je ona u britanskom Gloucestershireu, koja je pronašla još jedan originalan primer za njihovu primenu. U tom delu države postoji gorući problem s krivolovcima, koji neretko pucaju na divljač i ostave je da ugine. Policija je u potragu za tim nečovečnim primercima ljudske vrste krenula svom mogućom tehnologijom, a u potrazi za njima učestvuju i električni automobili, uglavnom Nissan Leafovi. Pomaže njihov tihi rad pa ih policijci koriste za patrole i prikradanje mestima na kojima se očekuju takve aktivnosti. Za sada nema uhapšenih, ali policijske jedinice...
Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Akcija u Britaniji: Električnim automobilima protiv krivolovaca

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2020

O električnim vozilima naširoko se raspravlja, njihova popularnost lagano raste, a u svoje flote uključile su ih i brojne policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.