Izvor: Tech-Lifestyle.com, 28.Mar.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brz, moderan i mladalački – Novi Nissan Micra

Nissan je na sajmu automobila predstavio novu Micru, koja je izašla iz svog segmenta. Fizički je porasla i mentalno prevazišla aršine klase kojoj je pripadala, pa je sada u napadu na B klasu.
Uspeo je da ostane vrlo sličan konceptnom vozilu i da zadrži dinamičke linije karoserije – „brz“ je i kad je prakiran. Izgleda veoma moderno i mladalački, naročito u dvobojnoj varijanti na sajmu, gde su na sivu boju dodati narandžasti detalji, kako spolja tako i iznutra. Poseban dodatak je Bose zvučnik ugrađen u naslon za glavu, kako bi se doživeo zvuk sa svih strana.
Od pogonskih jedinica glavnu reč će voditi benzinac od 900 ccm sa turbo punjačem i 89 KS, a biće dostupni i od 1000 ccm sa 72 KS i dizel od 1500 ccm i 89 KS.
Više informacija nakon testa ovog privlačnog Japanca.

Pogledaj vesti o: Nissan

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.