Izvor: RTV 5, 24.Apr.2012, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično završena grejna sezona u Nišu (video)

Grejna sezona u Nišu je završena. Iako, u poslednjih tridesetak godina, jedna od najhladnijih zima, stanovi su gotovo dvesta dana bili topli, a skoro tri nedelje i bez prekida. U toplani kažu da je prethodna sezona bila i više nego uspešna. 
"Mi apsolutno nismo imali nikakvih žalbi od građana, imali smo manje kvarove ali to je normalno, ipak grejanje je radilo non-stop", kaže Gorica Mitić, direktor JP "Gradska Toplana".
U gradskoj toplani ističu i druge uspehe. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 <<
"Želim da se obavlja edukacija i medija i građana, kako bi shvatili koliki je značaj i koliko će biti bolje kad počne da se koristi novi tarifni sistem", ističe Milan Ogrizović, pomoćnik direktora JP "Gradska toplana".

Gradonačelnik Niša, Miloš Simonović, koji je prisustvovao zvaničnom zatvaranju grejne sezone, pohvalio je rad ovog preduzeća i odgovorno poslovanje.
"Prvi potez koji je uradilo rukovodstvo ovog preduzeća, jeste proširivanje grejne površine, i bilo je uspešno u tome, a to samo pokazuje koliko je sposobnije od prethodnog rukovodstva koje izgleda nije bilo toliko tehnički sposobno", navodi Miloš Simonović, gradonačelnik Niša.
U gradskoj toplani navode i da je od 2008 godine, toplotna energija uvedena u još 2 miliona kvadratnih metara prostora.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.