Zlatnici iz božićne česnice ipak pronađeni

Izvor: RadioCity.rs, 10.Jan.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatnici iz božićne česnice ipak pronađeni

Ivan Stefanović iz Rentgenove ulice u Nišu našao je jedan od zlatnika u česnici koju je na Badnje veče darivala Gradska opština Medijana. On je došao u opštinu da bi se kako reče, i pohvalio i zahvalio na predivnom poklonu.
„Presrećan sam! Supruga me je odgovarala da ne idem po mećavi, ali ja je nisam poslušao. Bilo je strašno hladno, gužva, ali sam nekako došao do parčeta česnice. Stavio sam pogaču u džep, i tek kada sam došao kući imao sam šta da vidim. Zlatnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << je bio tu“, priča ovaj Nišlija.
Inače, u jutarnjem programu jedne lokalne televizije, javila se žena koja je rekla da je takođe pronašla zlatnik u Medijaninoj česnici. Ipak, identitet trećeg srećnog pronalazača dukata iz česnice još uvek nije poznat.
Podsetimo, u petak je i naš grad zahvatio beli kijamet, ali su najuporniji i pored izuzetno niske temperature, vetra i snežne vejavice, otišli u park Svetog Save da nalažu i pale badnjake, i lome veliku božićnu česnicu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.