Izvor: NisCafe.com, 25.Maj.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Živi svoju ideju”

U godini obelezavanja 15-ogodisnjice rada, kompanija SBB, zajedno sa SBB Fondacijom, pokreće projekat “Živi svoju ideju” koji će omogućiti svim pojedincima i organizacijama da prijave svoje ideje, a najbolji dobiju novac za njihovu realizaciju ili početak realizacije. U tu svrhu obezbedjen je fond od 10 miliona dinara, mentorstvo, administrativna i logistička podrska.
Ko može da se prijavi? Poziv za prijavu dobrih ideja otvoren je za sve, bez obzira na godine, stepen razvijenosti >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << ideje, da li je u pitanju fizičko ili pravno lice.
“Kao kompanija koja je pre 15 godina krenula od nule, te ulaganjem u dobre ideje došla do pozicije lidera, čvrsto verujemo da je podrška inovativnim projektima, inicijativma ključna za napredak. Iz tog razloga nastavljamo da verujemo i ulazemo u dobre ideje. – naglasila je Jovana Lukic, direktor SBB fondacije i dodala: “Svi koji smatraju da imaju dobru ideju koja ce doneti pozitivnu promenu u drustvu ili doprineti razvoju usluga SBB-a mogu da se prijave na konkurs brzim i jednostavnim popunjavanjem prijave na sajtu www.zivisvojuideju.rs.”
Inspiracijski dogadjaji u cetiri grada U okviru konkursa bice organizovana i 4 inspiracijska dogadjaja u 4 grada: Kragujevcu, Nisu, Novom Sadu i Beogradu. U okviru dogadjaja kandidati ce imati prilike da se dodatno predstave, dobiju podrsku iz kompanije SBB, kao i odgovore na pitanja i savet o tome da li je njihova ideja na dobrom putu.
Konkurs za projekat “Zivi svoju ideju” otvoren je do 20. juna. Prvi pobednici ce biti poznati nakon prvog finala 30. juna kada SBB ziri donosi odluku o idejama koje ce odmah podrzati, jer procenjuje da su spremne za realizaciju.
Ideje za koje ziri smatra da imaju veliki potencijal, ali im je neophodna dodatna razrada, nastavice da se razvijaju uz pomoc mentora sa FON-a, nakon cega ce u drugom finalu, krajem godine, biti poznati svi pobednici.
Za detaljne informacije o projektu posetite www.zivisvojuideju.rs

Nastavak na NisCafe.com...






Povezane vesti

Ko ima pravo na novac iz budžetskog Fonda za nacionalne manjine

Izvor: RTS, 26.Maj.2017, 08:53

Direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović rekla je za RTS da se svake godine na početku definiše prioritetna oblast za koju će se sredstva koristiti. Mi smo zajedno sa nacionalnim savetima odlučili da će u ovoj godini prioritetna oblast za finansiranje biti oblast...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.