Zdravstveni radnik krao novac od participacije

Izvor: Blic, 21.Dec.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravstveni radnik krao novac od participacije

Blagajnik u jednoj niškoj zdravstvenoj ustanovi priveden je zbog sumnje da je proneverio više od tri miliona dinara i da je falsifikovao službenu dokumentaciju, rečeno je u Policijskoj upravi.

Policija je privela Ivana S. (39) iz Niša zbog sumnje da je navedeni iznos proneverio od uplata za participaciju zdravstvenih usluga, rekli su u policiji na konferenciji za novinare.

Ivan je, prema navodima u policiji, u periodu od 1. januara 2007. godine do 19. novembra ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine od uplata za participaciju, zadržavao deo novca za sebe.

Istražni sudija Višeg suda u Nišu osumnjičenom je odredio pritvor od mesec dana, napomenuli su u policiji ne navodeći o kojoj je zdravstvenoj ustanovi reč.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.