Zdravković na čelu Gradskog odbora Ujedinjene seljačke stranke

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravković na čelu Gradskog odbora Ujedinjene seljačke stranke

Na Izbornoj Skupštini Gradskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Nišu izabrano je kompletno rukovodstvo, a jednoglasno je za predsednika ponovo izabran Čedomir Zdravković.

Njemu je ovo drugi mandat na mestu predsednika Gradskog odbora Niš, a pored njega, za zamenika predsednika izabrana je Danijela Petković, potpredsednici Slaviša Stojanović i Dragan Robovjanović i za sekretara Dušan Ilić.

Pored Izborne Skupštine, u Narodnom pozorištu održana je i konvencija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Ujedinjene seljačke stranke na kojoj je najavljeno da predizbornu kampanju počinju upravo iz Niša i da će se ta stranka i dalje boriti pre svega za one koji žive na selu i od sela.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić kaže da punu podršku daju Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću u svim merama unutrašnje i spoljne politike.

Očekujemo da će ova godina biti izborna, pa je i ova konvencija početak predizborne kampanje. Kao koalicioni partneri imamo saradnju sa Srpskom naprednom strankom, ali sarađivaćemo i sa svima onima kojima je interes selo i poljoprivreda – kaže Miletić.

On je dodao da će se kao poslanik na listi SNS-a uvek boriti da se čuje za probleme Svrljiga, Knjaževca, Bele Palanke i drugih malih opština, kao i da nikako neće ispustiti priliku da govori o Nišu i problemima ovog grada.

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović kaže da će ove dve stranke još više učvrstiti svoje partnerstvo, posebno u oblasti poljoprivrede i da će se koalicija sa Ujedinjenom seljačkom strankom sigurno nastaviti i u budućem periodu.

Pored Mirovića, konvenciji Ujedinjene seljačke stranke prisustvovali su i gradonačelnik Niša Zoran Perišić, zamenik predsednika Skupštine grada Nenad Stanković, narodni poslanik Bratimir Vasiljević, direktor "Jugoistoka“ Darko Bulatović i druge brojne zvanice.

Ujedinjena seljačka stranka, čije je sedište u Svrljigu, nosilac je vlasti u toj opštini u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, dok je predsednik stranke Milija Miletić na listi SNS-a na poslednjim izborima izabran za narodnog poslanika, čime je Svrljig, posle više od 2 decenije, dobio predstavnika u republičkom parlamentu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.