Izvor: Blic, 18.Nov.2011, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avioni zbog magle umesto u Beograd sleću u Niš

Na aerodrom u Nišu večeras je zbog velike magle sletelo osam aviona državne aviokompanije Jat koji su za svoju destinaciju prvobitno imali Beograd.

Na niški aerodrom "Konstantin Veliki" sleteli su avioni iz Soluna, Pariza, Brisela, Frankfurta, Londona, Beča, Berlina i Atine. Prvi avion u Niš je sleteo u 18.40 a poslednji u 21.20.

U beogradskom aerodromu rečeno je da su avioni iz Skoplja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pariza, Amsterdama, Brisela, Frankfurta, Londona i Beča preusmereni na niški aerodom, a avion kompanije "Flaj niki" za Temišvar.

Kako je objašnjeno, aerodrom nije zatvoren, ali mogućnost da slete i polete imaju samo oni avioni koji su tehnički opremljeni da lete u nultoj vidljivosti, kao i oni čija je posada osposobljena za sletanje u takvim vremenskim uslovima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avioni zbog magle sleću u Niš

Izvor: B92, 18.Nov.2011

Zbog guste magle i slabe vidljivosti šest aviona sletelo je na niški aerodrom "Konstantin Veliki" umesto na beogradski "Nikola Tesla" , a isto toliko letova je u toku dana otkazano.

Nastavak na B92...

Osam aviona Jata sletelo u Niš zbog magle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2011, 00:16

NIŠ -..Na aerodrom u Nišu večeras je zbog velike magle sletelo osam aviona državne aviokompanije Jat koji su za svoju destinaciju prvobitno imali Beograd...Na niški aerodrom "Konstantin Veliki" sleteli su avioni iz Soluna, Pariza, Brisela, Frankfurta, Londona, Beča, Berlina i Atine...Prvi avion...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zbog magle, avioni sleću u Niš umesto u Beograd

Izvor: Dzungla.org, 19.Nov.2011

Zbog guste magle i slabe vidljivosti šest aviona sletelo je na niški aerodrom 'Konstantin Veliki' umesto na beogradski 'Nikola Tesla' , a isto toliko letova je u toku dana otkazano. . BEOGRAD - Zbog guste magle i slabe vidljivosti šest aviona sletelo je na niški aerodrom 'Konstantin Veliki' umesto...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.