Zbog ispadanja trafo-stanice veći deo Niša bio bez struje

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2015, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ispadanja trafo-stanice veći deo Niša bio bez struje

Nešto pre 23 sata došlo je do manjeg problema na jednoj od glavnih trafo-stanica u Nišu tako da je dve trećine grada bilo bez struje. U “Jugoistoku” kažu da je sve vraćeno u normalu.

Struja je, kako javljaju čitaoci, nestala u centru grada, na Bulevaru Nemanjića, u delu Durlana, na Trošarini, na Viniku i Crvenom Pevcu, ali i u drugim delovima Niša. U Elektrodistribuciji kažu da je nije bilo ni u selima Vukmanovo, Berbatovo i Gabrovac.

Stanovi i kuće su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << četrdesetak minuta bili u mraku, a kako kažu u “Jugoistoku”, sada svi imaju struju.

Došlo je do ispadanja jedne trafo-stanice tako da je dve trećine grada bilo u problemu. To je sanirano i sada struje ima u svim delovima Niša - kažu u dispečerskom centru “Jugoistoka”.

Iz službe za informisanje ovog preduzeća pojašnjavaju da se kvar desio u Durlanu i to kod trafo-stanica "Niš 10" i "Sinđelić".

Zbog iskakanja trafoa u kratkom periodu nije bilo interneta kod pojedinih provajdera, a nije funkcionisao ni kablovski sistem u potpunosti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.