Zatvoreni bazeni od danas otvoreni za kupače

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Sep.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoreni bazeni od danas otvoreni za kupače

Druga faza rekonstrukcije zatvorenih bazena sportskog centra “Čair“ je završena. U to će moći da se uvere Nišlije, jer su od danas otvoreni za zimsku kupališnu sezonu. Radno vreme bazena je od 12 do 18 časova, a cena karte je 200 dinara.

Ulaz na zatvoreno kupalište u Nišu je danas bio besplatan čime je označen početak zimske sezone na zatvorenim bazenima SC "Čair". U prvoj fazi rekonstrukcije bazena u 2015.-oj je završen jedan deo klima komora, a u drugoj fazi je >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << završena i napravljena nova klima komora, čime smo poboljšali uslove SC Čair za 40%.
„Posle 26 godina ovaj objekat je dobio novu šansu i mi smo mu produžili život. Čeličnu rekonstrukciji iznad olimpijskog bazena smo uspešno završili, to je bio ogroman posao od čega sam se najviše plašio jer su tone i tone peska bili u bazenu, da su se po gradu zbijale šale da pravimo plažu“, kaže direktor SC Čair Dragan Perić.
Zatvorene bazene obišli su predstavnici grada koji su istakli da je za drugu fazu rekonstrukcije niških bazena iz budžeta Grada Niša uloženo 52 miliona i 800 hiljada dinara.
„Urađene su klima komore, stakleni portali, čelične konstrukcije, krov, deo vodovodne i kanalizacione mreže, kao i unutrašnja električna instalacija. Spremni smo i da u narednom periodu ulažemo u SC Čair“, rekao je gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

U trećoj fazi sledeće godine trebalo bi da se radi se na rekonstrukciji poda, podnog grejanja, stkalenih kupola na krovu ovog sportskog centra. Do sada je u obnovu zatvorenih bazena uloženo ukupno 110 miliona, dok je za kompletnu sanaciju potrebno još 250 miliona dinara.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Počela zimska sezona na Čairu: Druga faza rekonstrukcije zatvorenih bazena završena

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2016

Druga faza rekonstrukcije zatvorenih bazena je završena i danas 21. septembra je počela zimska sezona na zotvorenim bazenima SC "Čair"...Otvaranju rekonstruisanog zatvorenog bazena SC "Čair" prisustvovao je gradonačelnik Darko Bulatović i većnik zadužen za spot i omladinu Branislav Kačar...Korišćenje...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.