Zaprašivanje komaraca u svim niškim opštinama sledeće nedelje

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2018, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaprašivanje komaraca u svim niškim opštinama sledeće nedelje

Duž rečnih tokova i bara na teritorijama opština Medijana, Palilula, Pantelej, Crveni Krst i Niška Banja preduzeće Sanit M&M, kako navode, obaviće zaprašivanje komaraca od četvrtka 5. juna do subote 7. juna.

Prvog dana, prskaće se protiv komaraca na Panteleju i Paliluli, u petak u Niškoj Banji i Medijani, a u subotu u Crvenom krstu i opet na Paliluli.

Tretman će biti obavljen ekološkim preparatom na bazi regulatora rasta sa specifičnim dejstvom na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << larve komaraca. Preparat je neškodljiv za vodenu faunu i ostale organizme, te ne iziskuje posebne mere predostrožnosti - navode organizatori zaprašivanja.

Ekipe operativaca biće na terenu od 8 ujutru u četvrtak, navode organizatori, a u slučaju ekstremno nepovoljnih vremenskih prilika, zaprašivanje se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi budu povoljni.

Za sve dodatne informacije građani mogu da se obrate preduzeću SANIT M&M na telefone 018-258-019 i 018-243-876.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.