Zaposleni bez primanja “nevidljivi” za sistem (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 09.Okt.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni bez primanja “nevidljivi” za sistem (VIDEO)

U najgorem položaju u Nišu su ljudi koji zvanično rade a zapravo nemaju nikakva primanja jer ih zakon ne prepoznaje kao potencijalne korisnike određenih davanja i pomoći koje, recimo, važe samo za nezaposlene ili radno nesposobne, ocenila je u intervjuu za NTV načelnica niške Uprave za socijalna pitanja Mirjana Popović.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Divljana 14 meseci bez plate (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 09.Okt.2015

U ustanovi ,,Divljana’’, koja rukovodi dečjim odmaralištem u istoimenom naselju nadomak Niša, plata kasni 14 meseci, a zaposleni ne mogu ni kod lekara jer im, prema rečima sindikalaca – zbog neodgovornosti poslodavca, nisu overene zdravstvene knjižice.. Nedavno im je preminuo kolega od moždanog...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.