Za vikend obilazak kanjona Jerme i adrenalin dan u Malči

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2023, 09:30

Za vikend obilazak kanjona Jerme i "adrenalin dan" u Malči

U okviru akcije “Svi u prirodu”, sportsko rekreativni vikend Nišlije mogu da počnu obilaskom kanjona Jerme u subotu, 14. oktobra, a za one koji vole da se takmiče, Savez za rekreativni sport Niša organizuje “adrenalin dan” na strelištu u Malči u nedelju, 15. oktobra.

Tokom pešačke ture i sportsko rekreativnih aktivnosti u kanjonu reke Jerme, ljubitelji prirode imaće priliku da obiđu i Manastir Poganovo, selo Vučji Del i Vidikovac i kanjon Cedilka. Polazak je organizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu, u 7 sati.

Mesto se, po regresiranoj ceni od 1.000 dinara može rezervisati u poslovnici “TRANS D”, na Bulevaru 12. februar 35, preko puta pomoćne autobuske stanice, radnim danima od 7 do 16 sati i subotom od 7 do 12 sati - navode organizatori.

"Adrenalin dan" u Malči; foto: Vanja Keser Drugog dana vikenda na programu je “adrenalin dan” na multifunkcionalnom terenu u Malči “Safari klub” gde je organizovano takmičenje u tri discipline sa oružjem i nekoliko timskih igara, a nakon nadmetanja i zabava za sve učesnike.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na telefon 0603599888, kod Jelene, do subote, 14. oktobra, da naprave svoju četvoročlanu ekipu (žensko-mušku, mušku ili žensku). Kotizacija po osobi iznosi 1.000 dinara, odnosno po ekipi 4.000 dinara. Dolazak na strelište “Malča“ i potvrda prijavljenih ekipa zakazuje se za 10:30 - kažu organizatori.

Na kraju takmičenja biće dodela medalja za prve tri najbolje ekipe i dodela pehara za tri najbolja pojedinca.

Organizatori napominju da su u obe akcije učesnici osigurani, kao i da su obezbeđeni vođa puta, rekreator i lekar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.