Za silovanje devojčice osumnjičen komšija - i otac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za silovanje devojčice osumnjičen komšija - i otac

NIŠ - Okružno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv dvojice Nišlija iz niškog naselja Crvena zvezda zbog silovanja devojčice T. U. (13), rečeno je agenciji Beta u niškom sudu.

Optužnica je podignuta protiv oca devojčice Barče Dž. (40) i njihovog komšije Vojkana S. (35), koji se terete da su u više navrata silovali devojčicu uz upotrebu sile.

Barča Dž. je, kako se navodi u optužnici od aprila do 18. januara prošle godine u više navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tukao devojčicu metalnom šipkom i pesnicama po glavi i telu i pretio joj da će je zaklati kako bi je prinudio na obljubu.

Vojkan S. je okrivljen da je krajem decembra prošle godine devojčicu više puta udario lopatom po leđima i nakon toga je silovao.

Optuženi se nalaze u pritvoru a suđenje bi trebalo da počne početkom jula.

Za krivično delo silovanja nad detetom zaprećena je kazna zatvora od pet do 18 godina.

O porodici devojčice T. U. mediji su prošle godine pisali kao o jednoj od najsiromašnijih porodica u gradu koja je živela u automobilskoj školjki.

Za ovu porodicu, kada je prošle godine preminula majka trinaestogodišnje T. U, prikupljana je humanitarna pomoć.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.