Za grad po meri čoveka –Za lepši Niš!

Izvor: RadioCity.rs, 11.Nov.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za grad po meri čoveka –Za lepši Niš!

U Balkanskoj i Davidovoj nalaze se bioskop „Kupina“, kreativni centar “Deli”, Sinagoga, klub “Feedback” i pab, a u blizini su i Galerija “Srbija” i Niški simfonijski orkestar, i zato je idealno da one postanu umetnička četvrt u Nišu. 

Inicijator ideje poznati arhitekta i humanista Ivan Redi,  glavni čovek u bioskopu „Kupina“, vlasnik i direktor, Branko Krsmanović, i Vladimir Stanojević zadužen za saradnju sa medijima u bioskopu Kupina i saradnik na projektu >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << „Za lepši Niš“, inače TV voditelj, ispričaće u Otvorenom radiju za otvoreno društvo kako se razvijala ideja o „Nišu sa zemlje“ i kako nije teško ostvariti svoje snove ako si pun entuzijazma, imaš dobru ideju i voliš svoj grad.

Novu emisiju „Otvoreni radio za otvoreno društvo“ slušajte  u četvrtak, 12. novembra od 5 popodne. Emisiju možete slušati na 99,9 FM ili putem audio stream-a.
Komentarom na društvenoj mreži Facebook, možete se pridružiti i učestvovati u diskusiji o inicijativi „Za lepši Niš“, samo treba da  ukucate #otvoreniradio999. 

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.