Wizz Air uvodi nove linije do Ajndhovena i Memingena

Izvor: NiskeVesti.rs, 15.Jun.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wizz Air uvodi nove linije do Ajndhovena i Memingena

Wizz Air je danas najavio uvođenje novih linija iz Niša ka Ajndhovenu u Holandiji i Memingenu (Zapadni Minhen) u Nemačkoj od 1.avgusta, čime je svoju ponudu proširio na ukupno pet destinacija iz Niša.

Direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air-a, Tamara Valoa izjavila je ovim povom da je ova avio-kompanija oduševljena što može da putnicima iz Niša, pored već najavljenog Dortmunda od 20.avgusta, ponudi nove linije koje će doprineti još većem povezivanju ljudi i većem >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << broju turista u Srbiji.
- Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio karata iskuse našu sjajnu uslugu tokom leta za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege. - kazala je Valoa
Opširnije na FlyFromNis

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi letovi "Viz er" kompanije iz Niša za Nemačku i Holandiju

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Jun.2016

Viz er, najveća niskotarifna Kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, objavila je danas nove letove iz Niša ka Memingenu i Ajndhovenu..Redovan avio saobraćaj ka pomenutim destinacijama biće ralizovan dva puta nedeljno (ponedeljkom i petkom) počev od 1. avgusta 2016. godine...Kupovinu karata moguće...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.