Vučić sutra na prikazu tenkova u kasarni u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2020, 15:50

Vučić sutra na prikazu tenkova u kasarni u Nišu

Usred pandemije kovida i u danima koji su prema ocenama epidemiologa najteži za Srbiju zbog broja novozaraženih i preminulih, u subotu, 28. novembra, biće prikazani tenkovi u kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu, a tom događaju će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je najavljeno iz predsedništva, Vučić će prisustvovati prikazu tenkova T-71MS. Međutim, iz Vojske Srbije nisu želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da potvrde da li je reč o tenkovima koje je Srbija dobila kao donaciju od Rusije, u okviru vojno-tehničkog sporazuma Vučića i Putina.

Najavljeno je da u Niš dolaze i ministar odbrane Nebojša Stefanović, kao i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Prikaz u kasarni "Mija Stanimirović" počinje sutra u 11 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Aleksandar Vučić obišao kasarnu u Nišu: Naš zdravstveni sistem svaki dan rađa heroje, borimo se za vakcine svaki dan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 10:22

Prikazu je prisustvovao i potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prikazu tenkova T-72MS u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu...Prikazu je prisustvovao i potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.