Voz usmrtio jednu osobu u niškom naselju Vrežina

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Feb.2024, 22:36

Voz usmrtio jednu osobu u niškom naselju Vrežina

U niškom naselju Gornja Vrežina, jedna osoba na žalost izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pruzi Niš-Svrljig. Na mestu nesreće, koja se desila u poslepodnevnim časovima, oko15.30, uviđaj je u toku, a policija istražuje ovaj tragičan događaj.

Voz koji je saobraćao prugom između Niša i Svrljiga, nailazeći na jednu osobu na šinama, najnaročitije nije mogao izbeći tragičan ishod. Identitet postradale osobe još uvek nije potvrđen, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << što dodatno omagnjuje razjašnjavanje ove tragedije.

Policija je o svemu obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, što će pomoći u proceni okolnosti i uzroka ove nesreće.

U međuvremenu, primarni zadatak organa reda i javnog reda je da se obezbedi bezbednost na mestu nesreće i da se prouče sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.