Vlado Georgijev oduševio desetak hiljada fanova

Izvor: Blic, 21.Jun.2009, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgijev oduševio desetak hiljada fanova

Niš - Popularni pevać i kantautor Vlado Georgijev i ovog juna nije izneverio svoje fanove i publiku u Nišu i na jugoistoku Srbije. Preskinoć je u niškoj Tvrđavi, prvi put na novoj sceni, na Platou održao koncert pred oko 10 hiljada ljudi.

Na koncert su došli ljubitelji njegove muzike i svih gradova u okolini Niša, ali je popularnog Hercegnovljanina po tradiciji želelo da vidi i čuje najviše devojaka, koje su kao u transu pevale sa Vladom sve njegove hitove. Tvrđava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se zatresla kada je Vlado izašao na scenu, kao i obično u beloj košulji, i zapevao prve taktove njegovog velikog hita "Žena bez imena”. Ovom pesmom je počeo koncert, koji je trajao gotovo tri časa.

- Hvala vam što ste došli da uveličate ovu svečanost. Prvi put održavamo koncert na Platou, umesto na Letnjoj pozornici i vidim da vam se sviđa. Drago mi je što ste vas je ovoliko. Vi ste kosmos i ja zaista volim da pevam u Nišu - poručio je publici miljenik devojaka. Kao i uvek Vlado je iz publike dobijao medvedice, poruke, balone"

Ređali su se svi Vladini hitovi, oni dobro poznati sa albuma

"Navika” i "Žena bez imena”. Niška publika je sa Vladom pevala i njegove nove pesme "Hej ti” i "Bez tebe”, koje će se naći na novom albuma "Daljina”, koji će izaži na jesen. Za kompoziciju

"Anđele” po tradiciji niških koncerata Vlado je dobio najviše ovacija i aplauza. Nišku publiku oduševilo je i kad se na bini pojavio popuralni Nigor da sa svojim ortakom otpeva "Tropski dan”. S velikim oduševljenjem otpevali su i "Čitav svet”.

- Koncert je bio fantastičan. Ovo je najbolji njegov nastup do sada jer sam bila na tri Vladina prethodna koncerta u Nišu. Bolje je ovde nego na Letnoj pozornici. Tamo nismo mogli da igramo od stolica. Ovde na Platou je bilo mnogo više ljudi, baš je super. Mogli smo da igramo, da ludujemo. Vlado je super, mnogo volim njegove pesme. Trebalo bi da imamo više ovakve zabave, jer u Nišu nema dovoljno koncerata - priča Nišlijka Maja Mitić,.

Društvo od desetak Leskovčana đuskalo je uz Vladinu muziku.

- Prvi put gledam Georgijeva uživo. I dopao mi se. Ranije nisam hteo da idem na njegove koncerte, mislio sam da njega slušaju samo devojke. Mada mnogo volim pesmu "Tropski dan”. Sjajno se provodim, nisam se pokajao što sam na nagovor devojke došao na koncert - kaže Milan Petrović.

Vlado Georgijev je na niškom koncertu, neuobičajeno, imao čak tri predgrupe. Prvo je nastupila niška hip-hop grupa "Ding dong”, a onda i dominikanska grupa LDT i indijska pevačica Šeri En.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.