Vizantia i Dejan Cukić u Niškoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vizantia" i Dejan Cukić u Niškoj Banji

Kao deo društvene akcije “Uklonimo barijere” u petak 17. jula od 20 sati u Niškoj Banji će biti održan koncert niške grupe “Vizantia” i pevača Dejana Cukića.

Njihov nastup deo je i “Velikog letnjeg festivala” koji organizuje Opština Niška Banja. Do 2. avgusta na platou kod fontane petkom, subotom i nedeljom biće održavani koncert i nastupi kulturno umetničkih društva.

Na festivalu će, između ostalih, nastupiti Renato Henc, Miki Mećava >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i sastav “Varošani”.

Program "Uklonimo barijere" pokrenula je Nišlijka Dragana Rodić 2012. godine, a od tada su podršku, na različitim događajima, pružili hrvatski muzičar Alen Slavica, pevač "Kerbera" iz Niša Goran Šepa Gale, Bora Đorđević Čorba i drugi muzičari.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.