Više pažnje školskom sportu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 24.Nov.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više pažnje školskom sportu (VIDEO)

Predstavnici lokalne samouprave, sportski analiti;ari, profesori i drugi, okupili su se na zajedni;kom sastanku izrade Programa razvoja sporta Niša. Sastanak je imao za cilj pregled postojećih istraživanja u oblasti sporta na nivou lokalne samouprave kako bi se videlo na čemu treba raditi u narednom periodu. Ono što je najavljeno je da će se pažnja više usmeravati na školski sport.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Niš: Što više dece na sportskim terenima

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Nov.2015, 15:25

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu održan je inicijalni sastanak izrade Programa razvoja sporta grada Niša...Sastanak je organizovan u vidu panel diskusije koja je imala za cilj pregled postojećih istraživanja u oblasti sporta na nivou lokalne samouprave, ali i mogućnost...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.