Više niških ulica u ponedeljak bez struje

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2023, 13:45

Više niških ulica u ponedeljak bez struje

Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, u Nišu će u ponedeljak, 22. maja, više sela i ulica biti bez struje, saopštavaju iz Elektrodistribucije. Isključenja se planiraju u periodu od 9 do 17 sati.

Stanari dela Stare železničke kolonije neće imati struju od 9 do 11 sati, dok će od 9 do 13 sati bez struje biti stanovnici dela Sićeva.

Takođe od 9, ali do 14 sati, prekid je najavljen za deo Ulice Stojana Andrića i deo Gornje Trnave. Od 9 do 15 sati bez >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << struje će biti deo Perutine.

U periodu od 15 do 17 sati neće biti struje u delovima ulica Stanoja Bunuševca, Nove železničke kolonije, Barske, Episkopske, Kovanlučke i Starca Vujadina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.