Vaučeri i za vakcinisane Nišlije u tržnim centrima

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2021, 14:05

Vaučeri i za vakcinisane Nišlije u tržnim centrima

150 vaučera za kupovinu u 3 niška tržna centra podeliće se, najavljuju na sajtu Grada, onim građanima koji se u naredna 3 dana vakcinišu na nekom od punktova u “Delti”, “Forumu” i u “Rodi”.

Na početku imunizacije u niškim tržnim centrima, za razliku od Beograda, nije bilo gužvi jer nije bilo ni vaučera, a da bi povećali broj vakcinisanih u Nišu, nadležni će pokušati građane da primame i stimulišu kuponima za kupovinu.

Akcija počinje u petak, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 14. maja u TC "Delta Planet“, a nastavlja se u subotu i nedelju u TC "Forum“ i TC "Roda“. U sva tri tržna centra biće podeljeno 150 poklon vaučera - saopštavaju iz Grada.

Ranije je najavila gradonačelnica Dragana Sotirovski određene privilegije ili popuste u radnjama onima koji se tamo vakcinišu, a sada kaže da će lično biti na vakcinalnom punktu u “Delti”. Ipak, nije rečeno koliki je iznos vaučera i u kojim radnjama će se moći iskoristiti.

Od sutra počinje podela poklon vaučera onim građanima koji se budu vakcinisali. Biću sutra na vakcinalnom punktu, želim da zahvalim donatoru i da pozovem i ostale kompanije da se priključe ovoj akciji - kaže Sotirovski.

Ona je dodala da i pored toga što je Niš u vrhu liste gradova u kojima je vakcinu primilo više od 50% punoletnog stanovništva, taj broj još uvek nije dovoljan da bi bili potpuno bezbedni i zaštićeni.

Ponovo je pozvala građane da prime vakcinu, ako to već nisu učinili.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.