Vaterpolisti Naisa poraženi u Kikindi

Izvor: NTV.rs, 01.Feb.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Naisa poraženi u Kikindi

U 9. Kolu Prve ”A” lige i derbi utakmici donjeg dela tabele vaterpolisti Naisa poraženi su u Kikindi od ZAK-a rezultatom 8 : 7. Po četrvtinama: 2 : 1, 2 : 2, 3 : 1, 1 : 3.
U duelu sa direktnim konkurentom u borbi za opstanak ”vilenjaci” su držali rezultatski priključak u prva dva perioda. Međutim, u trećem domaći se odvajaju, što gosti do kraja meča nisu uspeli da sustignu. ZAK je do trijumfa predvodio Budurin – strelac 4 gola. 3 gola za niški tim postigao je Čavić, 2 Milijanović, a po jedan Silj i Pavičić. U narednom kolu Nais na bazenu u Čairu dočekuje jedan od najboljih timova u zemlji, Radnički iz Kragujevca.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Vaterpolo: ŽAK bolji od NAIS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2014, 13:13

U devetom kolu Prve A lige vaterpolisti ŽAK-a su bili uspešniji od niškog NAIS-a, rezultatom 8:7, po četvrtinama 2:1, 2:2, 3:1, 1:3 . Na bazenu Sportskog centra "Jezero" , pred oko 200 gledalaca, ova za obe ekipe važna utakmice umnogome je odlučivala ko će osigurati šesto mesto na lestvici i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.