Vaterpolisti Naisa dočekuju Budvu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Naisa dočekuju Budvu

U subotu 12. decembra od 20 sati vaterpolisti niškog Naisa dočekuju ekipu Budve u 8. kolu Jadranske A2 lige. Ulaz na bazen Čair biće slobodan.

Drugi deo Jadranske A2 lige niški igrači započeće duelom sa Budvom, ekipom od koje su na startu takmičenja poraženi rezultatom 12:9.

Sada smo daleko upućeniji u sve vrline, ali i mane protivnika. Moj tim je sada daleko utreniraniji u odnosu na prvi duel. Tada smo imali problema sa bazenom, nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trenirali u Nišu, što se u nekom delu i odrazilo na igru. Međutim, mi smo i tada uspeli da pariramo protivniku i pružimo dostojan otpor- kaže Marko Blagojević, trener Naisa.

Nais je na poslednjem mestu bez bodova, dok su Budvani na trećoj poziciji sa 12 bodova nakon 4 trijumfa i 2 poraza.

Ne bih se mnogo bavio igrom Budve, mene najviše zanima moja ekipa od koje očekujem da konačno pokaže sve što može, jer to do sada nije uradila. U prethodnom periodu smo radili na psihološkoj pripremi tima jer je to sada najbitnije, pošto smo fizički spremni. Svakako očekujem jedan uzbudljiv i zanimljiv duel, mi ćemo pružiti svoj maksimum i videćemo za koji će to rezultat biti dovoljno - dodaje Blagojević.

On poziva publiku da pomogne njegovim igračima da dođu do prvih bodova na Jadranu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.