Vaterpoliste Naisa očekuje derbi prvenstva

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2015, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpoliste Naisa očekuje derbi prvenstva

Niški vaterpolisti, trenutno drugi na tabeli, gostuju večeras od 21 sat prvoplasiranoj Banjici u 10. kolu Prve A lige.

Posle 9 kola Nišlije imaju 17 bodova, dok je beogradska ekipa sa 23 boda na prvoj poziciji. Trener Naisa Marko Blagojević smatra da će se večeras susresti dve ekipe koje igraju najbolji vaterpolo u ligi.

Sigurno da nas očekuje jako interesantna i kvalitetna utakmica sa mnogo plivanja i jakim odbranama. Ko se bude bolje snašao u tom segmentu odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << smatram da će da odnese bodove. Dobro su potkovani, na svakoj poziciji imaju po dva-tri igrača - ističe Blagojević.

U prošlom kolu Nais se pobedom nad Starim gradom "popeo" na drugu poziciju sa skorom od 5 trijumfa i po dva remija i poraza. Banjica je jedini tim u ligi koji nije pretrpeo poraz.

Dobro smo upoznati sa njihovim kvalitetima, reč je o mladoj ekipi pretežno sastavljenoj od juniorskih i kadetskih reprezentativaca Srbije. Timskom igrom i maksimalnim zalaganjem od prvog do poslednjeg minuta, požrtvovano u odbrani i smireno u napadu, možemo doći do pozitivnog rezultata - smatra Predrag Nosović, igrač Naisa.

U prvom delu sezone Nais i Banjica su na bazenu u Nišu igrali nerešno (7:7).

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.