Van Gog zabavlja Nišlije za Novu godinu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Nov.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Van Gog" zabavlja Nišlije za Novu godinu

Svi oni koji planiraju da dočekaju novu 2018. godinu na Trgu kralja Milana, kako kaže direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić, imaće priliku da slušaju gitarske zvuke rok benda "Van Gog".

Da li vam se dopada muzički izbor za doček Nove godine?

Svirku ovog poznatog beogradskog muzičkog sastava građani će platiti oko 3,5 miliona dinara, a prema dokumentaciji javne nabavke, koncert će trajati nešto više od sat i po vremena. Savić dodaje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odlučeno da se sa njima sklopi ugovor ranije, jer su imali još nekoliko ponuda u drugim srpskim i crnogorskim gradovima.

Pošto su imali još nekoliko ponuda, onda smo rešili da na vreme napravimo javnu nabavku. Njihova cena je 22.000 evra i agencijske usluge su oko 2.000 evra - rekao je Savić.

"Van Gog" je nastao druge polovine 80-tih godina prošlog veka, međutim, na vrhuncu popularnosti su bili krajem 90-tih. Bend čine Zvonimir Đukić Đule, Goran Milisavljević, Đorđe Petrović, Predrag Popović, Srboljub Radivojević.

Podsetimo, prošle godine su Nišlije Novu godinu proslavili uz "Bijelo dugme" i "Reginu", a izvođače, kao i 2016. kada je pevala Ceca, nisu platili građani NIša. Prošle godine utrošeno je 5 miliona dinara iz budžeta Grada za opremanje bine, vatromet i ozvučenje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Van Gog" za doček Nove godine na Trgu kralja Milana u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Nov.2017

Poznata beogradska grupa "Van Gog" zabavljaće Nišlije tokom najluđe noći na Trgu kralja Milana...Ove godine informacije ko će "svirati" kod "Konja", stigle su ranije nego što je to bila praksa prošlih godina...Direktor organizatora koncerta - Niškog kulturnog centra, Srđan Savić, kaže da...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.