Uskoro će proraditi i centralna javna česma

Izvor: RadioCity.rs, 06.Jun.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro će proraditi i centralna javna česma

Oko informacija vezanih za javnu česmu u centru grada prilično su neusaglašene nadležne institucije.
Kako tvrde u Sekretarijatu za imovinsko - pravne poslove Niša, javna česma na Trgu Kralja Milana, pored još 16, prema Zakonu o lokalnim samoupravama pripada GO Medijana. Ipak, kada je početkom maja ova gradska opština uputila JKP Naissus zahtev za puštanje u rad česmi sa svoje teritorije, ova centralna u gradu je izostavljena. 
U GO Medijana tvrde da je ona jedina javna >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << česma koja nije u njihovom sistemu, “iako se sa Gradskim većem pregovara da to postane“. Kako tvrde, pre mesec dana uputili su inicijativu Gradskom veću da se nadležnost i celokupno održavanje česme prebaci na njihovu opštinu.

U Gradskom veću potvrđuju to, ali kako je za City radio rekao večnik Miloš Milošević, za prebacivanje nadležnosti sa Grada na GO Medijana neophodno je da se reše neke formalnosti. On dodaje da je voda sa ove česme već data na analizu, i očekuje da će biti puštena u rad već iduće sedmice.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Još uvek nepoznato ko plaća vraćanje posečenih lampiona na Trgu Kralja Milana

Izvor: RadioCity.rs, 07.Jun.2017, 13:48

Lampioni i info tabla koja obaveštava građane o vremenu dolaska i polaska autobusa na Trgu Kralja Milana vraćeni su sinoć, a izvođač ovog posla bio je „Parking Servis“, nezvanično saznaje City radio. Vraćene su i žardinjere, a za taj posao bilo je zaduženo JKP „Mediana“.. . Ipak,...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.