Ulaznica za operu – hrana i kućna hemija

Izvor: NisCafe.com, 11.Avg.2015, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznica za operu – hrana i kućna hemija

U utorak 11. avgusta od 20 sati u sali niškog Simfonijskog orkestra, operska pevačica Dragana Moles održaće još jedan humanitarni koncert, za koji će ulaznica biti hrana ili kućna hemija.
Molesova, koja je poreklom iz Niša a poslednjih godina živi i radi u Rimu, na ovom koncertu će izvoditi repertoar od popa do klasike.
Kako kažu organizatori iz udruženja “Pomoć ugroženim Nišlijama”, zainteresovani treba da umesto ulaznice donesu nešto od dugotrajnih namirnica ili >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << kućne hemije.
Nije bitno da li se pomoć ogleda u jednoj pašteti, jednom litru ulja ili je u pitanju puna kesa namirnica, već to da u ova teška vremena pre svega pokažemo svoju građansku solidarnost prema socijano i egzistencijalno ugroženim sugrađanima – kažu organizatori.
Ovog puta, navode, odeća nije potrebna jer je u akciji “1000 ždralova na dar” koja je održana pre neki dan prikupljeno mnogo garderobe.
Pakete hrane i odeće prikupljene u akciji u centru i na koncertu Dragane Moles, članovi ovog udruženja će, kažu, ugroženim niškim porodicama deliti 12. avgusta.

Nastavak na NisCafe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.