„Uhvaćeno“ 25 alkoholisanih vozača

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Uhvaćeno“ 25 alkoholisanih vozača

U toku ovog vikenda niška saobraćajna policija je isključila 25 vozača zbog vožnje u alkoholisanom stanju, dok je četvoro zadržano na trežnjenju do 12 sati. Zbog prekoračenja brzine kažnjena su 62 vozača.

Pojačane kontrole saobraćaja sprovode se od juna meseca tako što se na pojedinim mestima u gradu vozači čunjevima usmeravaju na vožnju jednom trakom i svaki od njih mora na alko-test.

Podaci policije pokazuju da ove akcije daju rezultate.

Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je, na primer, prvog vikenda u julu isključeno 97 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Za vikend od 18. do 20. jula, policija je isključila 78 vozača, a poslednjeg vikenda u julu, od 29. do 31. jula, “uhvaćena” su 33 alkoholisana vozača.

Ovog vikenda zbog drugih saobraćajnih prekršaja kažnjeno je ukupno 214 vozača.

Policijska uprava u Nišu apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa i obaveštava da će u narednom periodu vršiti rigorozne kontrole sa pojačanom kontrolom alkoholisanosti, brzine kretanja i propuštanja pešaka na obeleženim pešačkim prelazima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.