Uhapšeni zbog prevare: Sređivali posao, staž...

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Maj.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog prevare: Sređivali posao, staž...

Kako je saopštila PU Niš, policija je uhapsila 44-ogodišnjeg M. Š. i 41-ogodišnjeg A. R. iz okoline Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

Njima je određeno određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega su sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.


Oni se terete da su od oštećenih fizičkih lica uzimali određene sume novca na ime zaposlenja članova porodice, promene radnog mesta, regulisanja obaveze plaćanja poreza i slično, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << što nisu ispunjavali, kao i da su na taj način pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 800.000 dinara.

S obzirom na to da se sumnja da je broj žrtava prevare veći nego što je utvrđeno, policija poziva oštećene građane da ukoliko prepoznaju osobe sa slika, da se jave Policijskoj upravi u Nišu na broj 192, 018/503-292, 018/503-306.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Zbog prevara uhapšena dvojica Nišlija

Izvor: RadioCity.rs, 26.Maj.2016

Zbog sumnje da su varali i uzimali novac od građana nudeći im posao i druge usluge niška policija uhapsila je dvojicu Nišlija. Policija sumnja da su 44-godišnji i 41-godišnji muškarac ovim lažnim obećanjima pribavili oko 800 hiljada dinara.. „Oni se terete da su od oštećenih fizičkih...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.