Uhapšene Nišlije zbog podmetanja nekoliko požara

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2024, 13:03

Uhapšene Nišlije zbog podmetanja nekoliko požara

Zbog podmetanja požara u sobi kuće, policija uhapsila je 43-godišnjaka iz Niša. Navode da su uhapsili i 21-godišnjaka i 18-godišnjaka takođe zbog piromanije i sumnjiče ih za paljenje kombija, kontejnera pored jednog ugostiteljskog objekta na koji se požar proširio i još dve kuće.
Iz policije kažu da je 43-godišnji D. P. izbog osumnjičen da je u četvrtak, 11. aprila podmentuo požar u sobi kuće koja se nalazi u širem centru grada, te da je uhapšen zbog izazivanja opšte opasnosti.
Uhapšeni su i 21-godišnji I. S. i 18-godišnji D. M. takođe iz Niša zbog sumnje da su isto krivično delo ponovili nekoliko puta, između ostalih i na Keju kola srpskih sestara.
Sumnja se da su oni, 8. aprila...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš: Uhapšena dvojica mladića zbog paljenja automobila, kontejnera i dve kuće

Izvor: Danas, 12.Apr.2024

Niška policija uhapsila je D.M. (18) i I.S. (21) iz tog grada zbog sumnje da su 8. aprila ove godine, u tom gradu zapalili parkirani kombi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.