Uhapšen zbog ubistva, otmice, trgovine ljudima

Izvor: S media, 24.Jun.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog ubistva, otmice, trgovine ljudima

Pripadnici Žandarmerije u Nišu uhapsili su Marka T. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio nekoliko teških krivičnih dela - ubistvo, trgovina ljudima i nedozvoljeno nošenje oružja, saopšteno je danas iz MUP-a.

On je osumnjičen i za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i protivpravno lišavanje slobode.

Osumnjičenom Marku T. uhapšenom nakon oružanog sukoba dve kriminalne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << grupe, tokom kojeg je jedna osoba ubijena, a jedna maloletna devojka oteta, odredjena je mera zadržavanja do 48 sati i biće sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Nišu, navedeno je u saopštenju Biroa MUP-a za saradnju sa medijima.

U saopštenju je navedeno da je u Nišu sinoć došlo do oružanog sukoba dve kriminalne grupe u trenutku prodaje i preuzimanja droge, kada je, kako se navodi, Marko T. ispalio u Vlada N. nekoliko hitaca, koji je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo u bolnici.

Nakon pucnjave, Marko T. je pobegao sa lica mesta i sa sobom, kao taoca, poveo maloletnu M.M. koju su članovi kriminalne grupe doveli radi pružanja seksualnih usluga, navodi se u saopštenju, u kome se ističe da je osumnjičeni ubrzo uhapšen u ataru sela Kamenica, a maloletna devojka oslobodjena, nepovredjena.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.