Uhapšen mladić koji je krao zlatne lančiće

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić koji je krao zlatne lančiće

Zbog toga što je u prethodnom periodu s vrata tri žene ukrao zlatne lančiće i ogrlice, jednoj oteo torbu, a jednoj pokušao da otme novčanik iz ruke, kažu u niškoj policiji, uhapsili su 20-godišnjaka iz Niša.

Mladić se sumnjiči za, dodaju u policiji, pokušaj teške krađe i razbojništvo.

Postoje osnovi sumnje i da je od ženske osobe, uz upotrebu fizičke sile, oteo mobilni telefon - dodaju u policiji.

I. I. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 sati, kažu, a nakon toga će biti sproveden tužiocu uz krivičnu prijavu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

DOLIJAO DRSKI RAZBOJNIK Pljačkao Nišlijke na ulici

Izvor: Blic, 23.Okt.2017

NIŠ-Niška policija uhapsila je I.I. (20) iz Niša zbog sumnje da je s vrata tri žene strgao zlatne lančiće i ogrlice, da je jednoj oteo torbu, dok je jednoj ženi iz ruke pokušao da otme novčanik. Sumnja se i da je od jedne Nišlijke uz upotrebu fizičke sile oteo mobilni telefon...Po nalogu Osnovnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.