Uhapšen mladić (19) iz Niša zbog pljačke i razbojništva

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jul.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić (19) iz Niša zbog pljačke i razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su E. D. (2000) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo, razbojništvo u pokušaju i teška krađa u pokušaju.

Sumnja se da je osumnjičeni 27. juna, u večernjim satima, na ulici od četrdesettrogodišnjeg sugrađanina uz upotrebu fizičke sile oteo novac.

Takođe, E. D. se sumnjiči da je 14. jula, kod Tvrđave, pokušao da otme torbicu sa novcem i ličnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dokumentima od četrdesetsedmogodišnjeg muškarca, kao i da je te večeri od jednog taksiste pokušao da ukrade tablet i ključeve taksi vozila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivični prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

OJADILI PREDUZEĆE ZA VIŠE OD DVA MILIONA Petoro zaposlenih "Elektrosrbije" Kraljevo UHAPŠENO ZBOG ZLOUPOTREBE

Izvor: Blic, 17.Jul.2019, 12:27

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu i Sektorom unutrašnje kontrole JP „EPS“ Srbija, uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.