Uhapšen anesteziolog GAK-a

Izvor: NTV.rs, 27.Dec.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen anesteziolog GAK-a

Službenici Policijske uprave u Nišu uhapsili su Vladana S. (1961) , zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita.
Sumnja se da je osumnjičeni Vladan S. lekar specijalista anesteziolog u Ginekološko akušerskoj klinici Kliničkog centra u Nišu, u dužem vremenskom periodu, od oko 20 pacijenata zahtevao i primio novac u iznosima od 300 evra i razne druge vredne poklone. Mito je uzimao za uslugu uvođenja pacijentkinja u epiduralnu anesteziju prilikom porođaja, bez predloga ordinirajućeg lekara specijaliste ginekologa, što je usluga koja je inače dostupna o trošku Fonda za zdravstveno osiguranje.
Osumnjičeni Vladan S. je priveden uz krivičnu prijavu višem javnom tužiocu u Nišu.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

UHAPŠEN KORUMPIRANI DOKTOR: Porodiljama uzimao 300 evra za epidural!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Dec.2013, 01:25

Vladan S. je od pacijentkinja u Nišu uzimao i skupocene poklone, kako bi ima dao epiduralnu anesteziju bez znanja ordinirajućeg lekara

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.