Udružena opozicija traži smenu direktora Toplane

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Apr.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udružena opozicija traži smenu direktora Toplane

Iz koalicije “Niš, moj grad“ traže da se na sednici gradske skupštine u ponedeljak 11. aprila nađe i predlog za razrešenje direktora Toplane Slobodana Maksimovića.

“Smatramo da su se stvorili uslovi da se na dnevnom redu te sednice nađe i predlog za razrešenje Maksimovića jer je protiv njega podignuta optužnica zbog zloupotrebe službenog položaja", kaže Branislav Jovanović jedan od lidera koalicije.
Oni smatraju da Maksimović može da ugrozi poslovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Toplane, a na taj način i stabilnost funkcionisanja Grada. Optužnica je, po njima, dokaz o lošim kadrovskim rešenjima u gradu, koja su i dovela budžet u tešku situaciju. Niko iz vlasti ne preduzima ništa kako bi se utvrdila odgovornost i sankcionisanisalo ono što je, kako kažu, loše urađeno i košta poreske obveznike.
"Problemi sa kadrovima su vidljivi i u "Pčelici", "Divljani", Inkubator centru“, dodaju.
Iz ove koalicije posavljaju pitanje odgovornosti i za rekonstrukciju Toplane „Jug“ koju je gradska vlast najavljivala kao najveću pojedinačnu investiciju od blizu 3.000.000 evra. Nema nikakvih informacija šta je sa tom rekonstrukcijom i da li su otklonjeni kvarovi na Toplani „Jug“ posle rekonstrukcije, zaključuje Jovanović.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Opozicija traži smenu direktora niške Toplane

Izvor: JužneVesti.com, 09.Apr.2016, 12:01

Stranke okupljene oko DS i izborne liste “Niš, moj grad” mišljenja su da su se podizanjem optužnice protiv direktora Toplane Slobodana Maksimovića stekli svi uslovi za njegovu smenu. Očekuju da to bude na dnevnom redu sednice Skupštine zakazane za 11. april.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.