USRED NOĆI: Ušetao u kuću i tražio da jede

Izvor: NiskeVesti.rs, 15.Mar.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USRED NOĆI: Ušetao u kuću i tražio da jede

Porodici iz Gornje Trnave sinoć oko 22:30 sati desila se neuobičajena stvar. Nepoznati čovek im je ušao u kuću i zatražio hranu i vodu. Kako saznajemo iz Hitne pomoći, radi se o 54 godine starom makedoncu I.Š.

 Gostoljubivi domaćini su mu poslužili večeru i skuvali čaj da se utopli.
"Pustili su nepoznatog čoveka u kuću tako kasno i dali mu sve što je tražio. Nakon pregleda naša ekipa ga je  odvezla najpre do bolnice u Gornjoj Topnici, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << je utvrđeno da je dobrog mentalnog zdravlja. Zatim smo ga predali policijskoj stanici Crveni Krst", rekao je Niškim Vestima dr Dušan Gostović.
Kada se pojavio na vratima kuće u Gornjoj Trnavi muškarac je bio izgladneo, a na sebi je imao pocepanu staru odeću. Svojim dobročiniteljima je rekao da je stigao pešice iz Beograda.
Lekari hitne pomoći koji su ga pregledali kažu da nije bio agresivan i da je rado sarađivao sa njima. Međutim, nisu uspeli da saznaju kako je dospeo u selo kraj Niša i gde se uputio.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Makedonski državljanin upao u kuću kraj Niša i tražio da jede

Izvor: juGmedia, 15.Mar.2016

NIŠ – Makedonski državljanin I.Š. (54) isprepadao je sinoć oko 23 časa porodicu u Gornjoj Trnavi kraj Niša pošto im je „mrtav hladan“ ušetao u kuću...Makedonac nije bio agresivan i nije pravio probleme, ali ne znajući kako da ga se reše, Trnavčani su u pomoć pozvali Hitnu pomoć...„Makedonski...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.