UHAPŠENA TROJICA. Zaplenjena marihuana

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Feb.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENA TROJICA. Zaplenjena marihuana

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su trojicu muškaraca za koje se sumnja da na teritoriji Niša, proizvodili i prodavali marihuanu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila I. P. (39), S. P. (49), J. P. (39)
Prilikom pretresa stanova osumnjičenih policija je pronašla 22 paketa >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << marihuane teška oko 800 grama, za koju se sumnja da je bila namenjena daljoj prodaji na teritoriji Niša.
I. P., S. P. i J. P. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog uzgajanja i prodaje marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2016

Zbog toga što je u njihovim stanovima pronašla ukupno 800 grama marihuane, policija je uhapsila trojicu Nišlija...Lisice su stavljene na ruke I. P. (39), S. P. (49), J. P. (39), a krivična prijava podneta je protiv jednog 28-godišnjaka...Marihuana je bila skladištena u 22 paketića koji su, kako...

Nastavak na JužneVesti.com...

Kod trojice dilera iz Niša pronađeno 800 grama marihuane

Izvor: Blic, 10.Feb.2016

Policija je uhapsila I. P. (39), S. P. (49) i J. P. (39), iz Niša, zbog sumnje da su proizvodili I prodavali marihuanu, dok je protiv još jednog Nišlije starog 28 godina podneta krivična prijava za neovlašćeno posedovanje droge...-Prilikom pretresa stanova osumnjičenih policija je pronašla 22...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.