UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA DVOSTRUKO UBISTVO U NIŠU

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA DVOSTRUKO UBISTVO U NIŠU

NIŠ - Policija u Nišu uhapsila je osumnjičenog za dvostruko ubistvo u Nišu Marka J. (21), saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu

NIŠ - Policija u Nišu uhapsila je osumnjičenog za dvostruko ubistvo u Nišu Marka J. (21), saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu. Marko J. uhapšen je jutros oko devet sati, posle bekstva u kojem je bio od nedelje kada je, kako se sumnjiči, ubio dve osobe u niškom naselju Duvanište.

Marko J. je osumnjičen da je u nedelju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 31. oktobra, oko 16 sati, u ulici Majakovskog 91, sa više uboda nožem, ubio Danijelu Jovanović (27) i Aleksandra Kitanovića (23) iz Niša.

Uhapšen ispred pekare

Marko Jovanović (21), osumnjičeni za dvostruko ubistvo u niškom naselju Duvanište, uočen je jutros u pekari u blizini Doma zdravlja, a prilikom izlaska iz radnje je i uhapšen, rečeno je u Policijskoj upravi. "Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja, a u njegovoj jakni pronađen je nož kojim je najverovatnije ubio Danijelu Jovanović (27) i Aleksandra Kitanovića (23)," kazao je načelnik kriminalističke policije Dragan Bradić na vanrednoj konferenciji za novinare, javlja Tanjug.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni je bio prilikom hapšenja, najverovatnije u istoj garderobi koju je nosio i u nedelju, 31. oktobra, kada se desio zločin u Dvaništu. Marko se najverovatnije krio u jednoj zgradi u ulici Vojvode Tankosića, u blizini Doma zdravlja, i to u delu protivpožarnog stepeništa gde niko od građana ne prolazi, naveli su u policiji. Osumnjičeni je tu nekada stanovao, rekli su u policiji objašnjavajući razloge zbog čega je Marko odabrao baš tu lokaciju za skrivanje.

U policiji su napomenuli da posle opsežnih provera nisu utvrdili da je Marku u tom skrivanju prethodnih dana neko pomagao.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.