U vreme zasedanja gradske skupštine - protest stanara

Izvor: RadioCity.rs, 06.Mar.2018, 04:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vreme zasedanja gradske skupštine - protest "stanara"

Pored ovog zahteva, stanari će zatražiti i nadoknadu štete građanima , korisnicima daljinskog grejanja, zbog kako ističu "nezakonitog naplaćivanja" usluga od strane niške Toplane. U dopisu koji su dostavili medijima, Udruženi pokret slobodnih stanara navodi da je Toplana u poslednje tri godine od građana naplatila preko milijardu dinara više, na nezakonit način te najavljuju i tužbe protiv ovog javnog preduzeća.

"Nalaz Državne revizorske institucije je potvrdio tvrdnje >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << UPSS o ogromnoj pričinjenoj šteti korisnika grejanja. Ćutanjem pokušavaju da zadrže ono što su uzeli na nezakonit način. Neće proći! Smena Bojana Avramovića zbog uvrede svih građana Niša sramnom tvrdnjom da su šteta za Srbiju!Neće proći!Dođite, ćutanje ne pomaže! Mi imamo samo nas!" - navodi se u proglasu i pozivu ovog Udruženja građanima da se pridruže protestnom skupu ispred zgrade u Nikole Pašića, u vreme dok su odbornici na zasedanju.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Protesti u Nišu protiv nezakonito naplaćivanih usluga Toplane

Izvor: JUGpress.com, 06.Mar.2018

NIŠ..Neposredno pred početak redovnog zasedanja Skupštine grada Udruženi pokret slobodnih stanara (UPSS) organizovao je protest ispred zgrade Skupštine. Na protestu su uz pojedinačne pištaljke ali bez remećenja reda I mira  aktivisti I članovi Udruženja deljenjem flajera zatraženo da gradska...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.