U udesima na niškim ulicama povređeni vozači

Izvor: JužneVesti.com, 19.Okt.2023, 10:58

U udesima na niškim ulicama povređeni vozači

Hitna pomoć je juče intervenisala na kružnom toku kod Rode u Nišu, gde je povređena 29-godišnja žena koja je vozila, nakon što je udarila u drugi automobil, a iz UKC Niš kažu da vozači nisu imali ozbiljne povrede i da su otpušteni na kućno lečenje. Jutros su ponovo intervenisali zbog udesa na Bulevaru 12. februar, a kažu da su povređenog vozača sa kontuzijom glave i posekotinom prevezli do Urgentnog centra.

Saobraćajna nezgoda kod tržnog centra Roda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na niškom Vizantijskom bulevaru je policiji juče prijavljena oko 15 sati, a kažu da su se sudarili "folksvagen" kojim je upravljala 29-godišnjakinja i "škoda fabia" koju je vozio 51-godišnjak, a oboma je ukazana lekarska pomoć.

Mediji prenose izjave očevidaca - da je žena izgubila kontrolu nad vozilom i preko kružnog toka udarila u drugi auto, ali te informacije kažu da nemaju u niškoj policiji.

Hitna pomoć je intervenisala, ali ni oni ne znaju okolnosti ove nezgode.

Zavedene su dve ženske i jedna muška osoba da su pregledane na licu mesta, na kružnom toku kod Rode, ta osoba koja je imala povredu glave, verovatno iz ovog prvog automobila je 1994. godište ženskog pola i sa povredom glave je odvezena do Urgentnog centra neurohirurgu, a druga ženska osoba koja je zavedena je imala samo stresnu reakciju. Muškarac je imao lakše povrede - navode iz Hitne pomoći.

Iz UKC Niš kažu da kod pacijenata iz ovog udesa nisu dijagnostikovane ozbiljnije povrede, pa su nakon pregleda otpušteni kući.

Jutros je Hitnoj pomoći prijavljena nova nezgoda, oko 8 sati na Bulevaru 12. februar kod broja 83, a kažu da su se dva automobila sudarila i da je jedan od vozača povređen.

Bio je svestan i orjentisan, međutim vožen je ipak u Urgentni jer je imao otvorenu posekotinu i kontuziju glave. Osoba iz drugog automobila nije imala povrede - dodaju iz Hitne pomoći.

Novinari očekuju informacije iz policije o tom udesu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.