U tvrđavi je održan 23. dečiji maskenbal (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 06.Jun.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tvrđavi je održan 23. dečiji maskenbal (VIDEO)

Desetak dana kasnije, posle odlaganja zbog kiše, u Tvrđavi je večeras održan 23. dečiji maskenbal. Organizator je bila “Pčelica“, Ustanova za boravak predškolske dece.
Kao i prethodnih godina,tako i ove,bio je to praznik za oči i uši,u kojem su podjednako uživali i akteri i publika.Tema je bila Bajka, a učestvovalo je 450 mališana iz 10 niških vrtića.

Ogromna bina i ambiciozan repertoar, iziskivali su napone vežbe i rad u proteklim mesecima.
U sredu, 11.juna na stadionu Radničkog, Pčelica će organizovati i 10-te “Igrarije“, gde će se u sportskim vestinama, koje je osmislio tim stručnjaka ove ustanove, nadmetati mališani iz 23 vrtića sa teritorije grada. Na taj način, pred letnje odmore, biće okončane aktivnosti planirane za prvu polovinu ove godine.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.