U prokupačkoj Bolnici od korone preminula 2 pacijenta

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2020, 15:04

U prokupačkoj Bolnici od korone preminula 2 pacijenta

U protekla 24 sata na Infektivnom odeljenju prokupačke Opšte bolnice od posledica infekcije virusom korona preminula su 2 pacijenta, dok je u jedan pacijent zbog ugroženog zdravstvenog stanja transportovan u niški Klinički centar na dalje lečenje, saopštili su iz ove ustanove.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U bolnici u Prokuplju 43 pacijenta, dve osobe preminule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju do danas su hospitalizovana 43 pacijenta sa bronhopneumonijom, a tog broja 30 je pozitivno na virus korona, objavljeno je na sajtu grada...U toku jučerašnjeg dana, dva pacijenta zaražena tim virusom preminula su u kovid odeljenju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.