U nedelju ponovo preventivni pregledi

Izvor: RadioCity.rs, 21.Apr.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju ponovo preventivni pregledi

Pregledi će se obavljati od 8 do 16 sati a kardiološki pregledi će biti u novoj zgradi, u ambulanti na prizemlju.
U Očnoj klinici, u specijalističkim ambulantama, radiće se oftamološki pregledi a tumorske markere i markere štitne žlezde u Centru za nuklearnu medicinu. Markere za oblast testisa graani će moći da urade u Centru za medicinsku biohemiju, u staroj zgradi Kliničkog centra.
Građanima je za preventivni pregled potrebna samo lična karta ili neki drugi dokument >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << identifikacije a posle pregleda, potrebno je ostaviti broj telefona, kako bi ih lekari pozvali ukoliko bude potrebe za daljim pregledima.
Direktor KC Niš, Dr Zoran Radovanović najavio je da od utorka 25.aprila, počinju besplatni mamografski pregledi za žene, na pokretnom mamografu a da će naknadno biti objavljeno gde će on u gradu biti postavljen.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.