U naselju Donja Vrežina asfaltiranje ulica

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Sep.2023, 16:07

U naselju Donja Vrežina asfaltiranje ulica

Žitelji naselja Donja Vrežina u GO Pantelej dobijaju nove asfaltirane ulice. Posle Geteove, mašine su ušle i u bočne ulice. Radove su obišle gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednica GO Pantelej Nataša Stanković.

Završeno je asfaltiranje ulice Lazara Trifunovića i počelo ulice Bete Vukanović. Kada ona bude završena mašine se sele u ulicu Milana Kašanina.

Prema rečima predsednice GO Pantelej do sada je u ovom naselju asfaltirano devet >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ulica. Sa građanima je dogovoreno i uređenje parkovskih površina.

Meštanka naselja Zorica Stanković se zahvalila Gradu što im je izašao u susret i sada u svojim ulicama imaju asfalt.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sotirovski: Glavna ulica u Knez Selu pripada Putevima Srbije , ali Grad će tražiti saglasnost za njenu rekonstrukciju

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Sep.2023

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je u okviru Gradskog karavana sa predsednicom GO Pantelej Natašom Stanković posetila Knez Selo i razgovarala sa meštanima o prioritetnim problemima sa kojima se oni sreću...Jedan od većih problema meštana sela je stvaranje divljih deponija. Sa JKP „Mediana“...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.