U munjevitoj akciji interventne jedinice uhapšeni pljačkaši (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 07.Maj.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U munjevitoj akciji interventne jedinice uhapšeni pljačkaši (VIDEO)

Menjačnica “Groš plus” u Novom Selu opljačkana je nešto posle 11, saopštila je niška policija. Dvojica maskiranih muškaraca pretili su pištoljem 29-godišnjoj J.Č, inače radnici menjačnice, i odneli , kako je kasnije saopšteno, više od 700 hiljada dinara u različitim valutama. Radnica je prošla bez povreda, a napadači su ubrzo uhašeni u Popovcu.
U menjačnici nisu bili raspoloženi da komentarišu ovaj slučaj, ali očevici kažu da su odmah reagovali kada su čuli zapomaganje radnice i obavestili policiju.
Kako je saopšteno u policiji, razbojnici su uhapšeni zahvaljujući munjevitoj akciji niške interventne policije i brzoj reakciji građana. Uhapšeni su 30-godišnji Ivica V. i 27-godišnji Dejan C. iz okoline Niške banje. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, rečeno je u policiji.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.