U kovid bolnicama na jugu Srbije preminulo 15 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2021, 16:44

U kovid bolnicama na jugu Srbije preminulo 15 pacijenata

U poslednja 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je od virusa korona preminulo 38 ljudi - od toga 4 pacijenta u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, 4 u kovid bolnici u Leskovcu, 5 osoba u kovid bolnici u Kruševcu i dve osobe u Vranju. Poslednji podaci pokazuju da je u Srbiji testirano >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 12.767 ljudi, a virus je potvrđen kod 2.965 pacijenata.

U Univerzitetskom kliničkom centru, kako navode iz te ustanove, na lečenju je ukupno 307 pacijenata, a virus je potvrđen kod njih 253.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 8 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - navode iz UKC-a.

Na lečenju u kruševačkoj kovid bolnici su 322 pacijenta, a virus je registrovan kod 249 ljudi, dok se na respiratorima nalazi 21 pacijent.

U leskovačkoj kovid bolnici hospitalizovan je 181 pacijent, a pozitivan nalaz na virus ima 159 ljudi, dok je u Vranju na lečenju 138 ljudi, a virus ima 131 pacijent.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19 - dodaju iz UKC-a.

Zbog korone se u bolničkim posteljama u Srbiji nalazi 7.809 pacijenata, a na respiratorima je 254 ljudi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U novosadskim bolnicama 369 hospitalizovanih zbog kovida

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2021, 09:38

Ukupno 369 pacijenata nalazi se na lečenju od posledica virusa korona u novosadskim bolnicama...To je blagi pad broja hospitalizovanih u odnosu na juče, kad je na lečenju bilo 374 zaraženih...Na raspiratorima se nalazi 30 pacijenata, jedan manje u odnosu na ponedeljak...U Kliničkom centru Vojvodine...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.