U dane vikenda pojačana kontrola alkoholisanosti vozača

Izvor: NTV.rs, 14.Apr.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dane vikenda pojačana kontrola alkoholisanosti vozača

U dane vikenda, niška saobraćajna policija je sprovela akciju pojačane kontrole alkoholisanosti vozača. Ukupno je načinjeno 85 težih i 107 lakših saobraćajnih prekršaja. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola 8 vozača su zadržana do otrežnjenja.
Zbog upravljanja neregistrovanim vozilom, upravljanja pod dejstvom alkohola od 1,65 promila i nepostupanja po znaku ovlašćenog službenog lica, vozač Ljubomir M. (1988) iz Niša, je nakon isteka mere zadržavanja, kažnjen od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << sudije za prekršaje kaznom zatvora u trajanju od 15 dana i novčanom kaznom u iznosu od 50.000 dinara.
Zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola, od 2,58 promila, vozač Slaviša M. (1964) iz Niša, je nakon isteka mere zadržavanja, kažnjen od strane sudije za prekršaje kaznom zatvora u trajanju od 15 dana i novčanom 45.000 dinara.
Zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola, od 2,16 promila, vozač Nemanja K. (1987) iz Niša, je nakon isteka mere zadržavanja, kažnjen od strane sudije za prekršaje novčanom kaznom od 110.000 dinara.
Policijska uprava u Nišu apeluje na sve vozače da se striktno pridržavaju saobraćajnih propisa i da će zbog predstojećih praznika kontrole saobraćajne policije biti pojačane.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠ: Dvojica mladića vozili sa više od 2,2 promila alkohola u krvi!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2014

Zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola sa 2,16 promila Nemanja K. kažnjen je novčanom kaznom od 110.000 dinara, a vozač Ljubomir M. jer je sa 1,65 promila vozio neregistrovan automobil..NIŠ  - Saobraćajna policija otkrila je dvojicu vozača koji su izazvali saobraćajne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.